Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

THE OPERON 800 SERIES OR TABLES

THE OPERON 800 SERIES OR TABLES / ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΠΕΡΑΝΙΟΥ Ν:800

Η ιατρική κατασκευαστή της συσκευής και ειδικός σε κινητές ή-πίνακες Berchtold έχει επανασχεδιαστεί αποδεδειγμένη του πίνακα Ή-μοντέλα, το οπερόνιο D 850, Δ 820 και Δ 760. Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τους πίνακες ξεχωριστά, έτσι ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις της προβλεπόμενης χειρουργική πειθαρχία και την πρόσβαση στο δικτυακό τόπο χειρουργική επέμβαση.


Όλοι οι πίνακες οπερονίου επίσης να πληρούν τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Υψηλής ποιότητας υλικά και αναπτυχθεί πλήρως τεχνικά στοιχεία επιτρέπουν απεριόριστη χειρισμό με ασθενείς που ζυγίζουν έως 450 κιλά. Με τη βοήθεια των στοιχείων στα σημεία ζεύξης οπερονίου, η χειρουργική επιτραπέζια μπορεί να μειωθεί ή να παραταθεί, και είναι εξοπλισμένα με ειδικά εξαρτήματα για διάφορες θέσεις ασθενή. Τα τραπέζια και ειδικά εξαρτήματα είναι επίσης εναλλάξιμα, και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε στιγμή.
Οι πίνακες οπερονίου είναι ιδανικό για ρομπότ-υποβοηθούμενη χειρουργική επέμβαση. Χαμηλό ελάχιστο ύψος τους και την καλή πρόσβαση στον πίνακα σημαίνουν ότι τόσο ο εξοπλισμός και ο ασθενής μπορεί να τοποθετηθεί με εξαιρετική ακρίβεια.
Οπερονίου δεν είναι μόνο αξιόλογη για αρθρωτή κατασκευή του, αλλά επίσης και για τη λειτουργική του εξοπλισμού του. Για παράδειγμα, οι παραλλαγές εξοπλισμού που αρχικά εμφανίστηκε αποκλειστικά στο οπερόνιο D 850, όπως η ισοπέδωση προσαρμογή, είναι τώρα διαθέσιμα ως επιλογές για όλες τις τρεις πίνακες βάσης.Τέσσερις κύλινδροι, εντάσσεται σε κάθε γωνιά της βάσης πίνακα, εντοπίζει ανωμαλίες επιφάνεια εντελώς αυτόματα, για να αντισταθμίσει και να εξασφαλίσει ότι ο πίνακας είναι πάντα απόλυτα σταθερή. Ένα μενταγιόν χέρι με καθαρό σχέδιο και το φως υποβάθρου είναι επίσης διαθέσιμο τώρα για κάθε πίνακα βάσης. Το φως υποβάθρου επιτρέπει τον πίνακα να μπορεί να ελίσσεται με ασφάλεια σε σκοτεινά δωμάτια, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της ενδοσκοπικές διαδικασίες. Επιπλέον, ένα δεύτερο "χέρι κρεμαστό έκτακτης ανάγκης" είναι τώρα μέρος του στάνταρ εξοπλισμού σε όλα τα τραπέζια. Το χειρουργικό επιτραπέζια προαιρετικώς μπορεί να αποτελείται από εξαιρετικά ανθεκτικό ίνες άνθρακα ή φαινόλη πλακών στην παρούσα έκθεση σε ακτινοβολία τρόπο είναι επίσης σημαντικά χαμηλότερα όταν λαμβάνονται ακτίνες Χ, έτσι υπάρχει λιγότερη επιβάρυνση για τον ασθενή και η OR ομάδα. Η φαινόλη είναι η πιο ελκυστική εναλλακτική λύση από την άποψη του κόστους. Όλοι οι πίνακες προσφέρουν ένα ευρύ παράθυρο απεικόνισης και βέλτιστες συνθήκες για την ανεμπόδιστη πρόσβαση με το C-βραχίονα. Επιπλέον, οι πίνακες είναι εξοπλισμένα με ένα πλήρους μήκους, συνεχής σήραγγας κασέτας ακτίνων Χ, ακόμη και στην περιοχή πάνω από τη στήλη. Αυτό βοηθά στο να διασφαλιστεί καλύτερα αποτελέσματα με την παραδοσιακή απεικόνιση ακτίνων Χ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου