Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ANECTIC AID’S NEW QA3 ΒΟΙΘΩΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ.

Anetic Aid’s New QA3 βοήθως του ασθενούς.

Με μια σειρά από βελτιωμένα χαρακτηριστικά, η νέα γενιά QA3 V3.0 Μεταβλητή Τρόλεϊ ασθενούς είναι εδώ.
Διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που οι πελάτες αξίζουν στο σημερινό μοντέλο - ελαφρύ, στιβαρό, με εξαιρετική ευελιξία - έχουμε πάρει την QA3 Έκδοση 3.0 στο επόμενο επίπεδο της ευκολίας της χρήσης, την πρακτικότητας και της άνεσης του ασθενούς.
Εκτεταμένες διαβουλεύσεις με τους πελάτες μας βοήθησε τους σχεδιαστές να σχεδιάσουν και να βελτιώσετε μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων - όπως το ρυθμιζόμενο ύψος φάσμα. Ο σχεδιασμός του QA3 με μία κεντρική στήλη ήταν πάντα μοναδικά, αλλά αυτή η νέα έκδοση είναι πλέον σε θέση να κατέβει 100 χιλιοστά χαμηλότερο από το προηγούμενο μοντέλο, καθιστώντας ευκολότερο για τους αδύναμους ή ηλικιωμένους ασθενείς για να πάρει και να σβήνουν τα τρόλεϊ ανεξάρτητα η οποία είναι καλύτερη και ασφαλέστερη για τους και, από ένα σημείο ανύψωσης και διακίνησης του άποψη, για το προσωπικό.

Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι - και ως εκ τούτου οι ασθενείς - γίνονται όλο και μεγαλύτερες, ώστε να υπάρχει μια αυξημένη ικανότητα 250kg βάρος, και τα νέα εργονομικά τοποθετημένα λαβές έχουν σχεδιαστεί για να καταστήσει ακόμη πιο εύκολη για το προσωπικό να σπρώξει το καρότσι με τον ασθενή καθιστό πάνω ή ξαπλωμένος. Το στρώμα πλάτος έχει επίσης αυξήθηκε κατά 100 χιλιοστά, έστω και αν το συνολικό πλάτος της άμαξας αυξήθηκε μόνο κατά 30 χιλιοστά.

Οι βρεφική πλευρές πάρα πολύ, έχουν εντελώς αναδιατύπωση, και τώρα διπλώνουν κάτω από το ίχνος του στρώματος, αφήνοντας ουσιαστικά κανένα χάσμα μεταφοράς - και πάλι πιο άνετο για τους ασθενείς, όταν μετακινούνται - και ευκολότερο για το προσωπικό να κάνει την κίνηση.
Ο έλεγχος των λοιμώξεων έχει άλλο ένα σημαντικό ζήτημα, έτσι έχουμε δημιουργήσει ομαλή χυτό επιφάνειες και ακρυλικό καπάκι vac Μορφοποίηση που περικλείουν τους μηχανισμούς τρόλεϊ
να ελαχιστοποιηθούν οι παγίδες βρωμιά. Όπου είναι δυνατόν, έχουμε χρησιμοποιήσει υλικά με αντι-βακτηριακή και αντι-μικροβακτηριακή ιδιότητες - τόσο για το καρότσι και για την πίεση K8 φροντίδα στρώμα το οποίο είναι στάνταρ με κάθε μοντέλο.

• Ένα ειδικά σχεδιασμένο έκδοση του QA3 για Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών τμήματα είναι επίσης διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένου ενός X-ray ημιδιαφανές πλατφόρμα, ένα medirail και προαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως ένα ράφι οθόνη και Venturi σύστημα αναρρόφησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου