Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΣΚΕΣ ΟΞΥΓΌΝΟΥ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2012

ΜΑΣΚΕΣ ΟΞΥΓΌΝΟΥ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2012

Solus Satin Laryngeal Mask

Solus Satin Laryngeal Mask παρέχοντας μια περαιτέρω επιλογή στην διαχείριση των αεραγωγών
Intersurgical ανακοινώσει την έναρξη ενός επιπλέον φάσμα των αεραγωγών μάσκα του λάρυγγα, η Solus σατέν σε ευρύ φάσμα των συσκευών τους αεραγωγών. Solus σατέν είναι διαθέσιμο σε τρία μεγέθη ενηλίκων 3, 4, και 5, που προσφέρει το κλινικό ένα μαλακότερο σωλήνας αεραγωγού από το κανονικό εύρος Solus. Η νέα σειρά έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις απαιτήσεις των εν λόγω γιατρούς που έχουν μια προτίμηση για μια πιο ήπια επιλογή σωλήνα αεραγωγού προσομοιώνει την αίσθηση του αρχικού επαναχρησιμοποιήσιμα συσκευές.
Η Intersurgical ενιαία σειρά Solus χρήση μπορεί να προσφέρει τώρα μια πραγματική επιλογή για τη διαχείριση των αεραγωγών με το πρότυπο, σατέν, μαγνητική τομογραφία ασφαλές και ευέλικτο λάρυγγα μάσκες επαινώντας το εύρος InTube της ΕΤ σωλήνες και το πρωτοποριακό i-gel υπεργλωττιδική αεραγωγών.
                                                       

Intersurgical® i-gelTM
Now included in the new European Resuscitation Council Guidelines for Resuscitation 2010

Επαναστατική μιας χρήσης μας, υπεργλωττιδική αεραγωγών , το i-gel , ενδείκνυται για χρήση σε ανάνηψη, καθώς και σε αναισθησία και περιλαμβάνεται στις νέες ευρωπαϊκές κατευθυντήριες γραμμές του Συμβουλίου Αναζωογόνησης για Αναζωογόνησης 2010 1 , όπου περιγράφεται ως πολύ εύκολο να εισάγετε και απαιτεί μόνο ελάχιστη εκπαίδευση 1
i-gel ξεκίνησε το 2007 και από τότε έχει γίνει η υπεργλωττιδική αεραγωγών της επιλογής σε πολλά νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Η ταχεία και εύκολη εισαγωγή, βελτιωμένη ασφάλεια που παρέχεται από το γαστρικό κανάλι, χαμηλής μετεγχειρητικές επιπλοκές και υψηλές πιέσεις στεγανοποίησης, να παρέχουν οφέλη τόσο κλινικό και τον ασθενή 2 .
Μια σειρά από αναφορές περιστατικών και κλινικές μελέτες έχουν τονίσει από τα δυνητικά πλεονεκτήματα i-gel προσφέρει στο σενάριο ανάνηψης 3-6 , όπου δευτερόλεπτα μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Με το μοναδικό, της μαλακό, μη-φουσκωτό cuff, πολύτιμος χρόνος χάνεται δεν ξεφουσκώνει και φουσκώνει μια σφαλιάρα. Αυτό επιτρέπει μια αεραγωγών που θα καθοριστούν με τον ταχύτερο δυνατό χρόνο. Σε πολλές περιπτώσεις, η εισαγωγή μπορεί να επιτευχθεί σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα 7 .
Για τους προσωπικό κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο στην χρήση του αεραγωγού συσκευές διαχείρισης και προηγμένες τεχνικές υποστήριξης της ζωής, το i-gel προσφέρει μια νέα και συναρπαστική επιλογή για τη δημιουργία ενός αεραγωγού κατά τη διάρκεια της ανάνηψης του ασθενούς ασυνείδητο.

Αναφορές:
1. JP Nolan, J Soar, DA Zideman, Biarent D, LL Bossaert, C Deakin, RW Koster, J Wyllie, Β. Böttiger, εξ ονόματος των κατευθυντήριων γραμμών ΕΣΕ Γράφοντας ομάδας. Ευρωπαϊκό Αναζωογόνησης κατευθυντήριες γραμμές του Συμβουλίου Αναζωογόνησης για το 2010. Τμήμα 1. Περίληψη. Αναζωογόνησης 81 (2010) 1219-1276
2. Richez Β, Saltel L, Banchereau F, Torrielli, Cros πμ: Μια νέα ενιαία χρήση υπεργλωττιδική αεραγωγών με noninflatable περιχειρίδα και ένα οισοφάγου εξαερισμού: Μια μελέτη παρατήρησης του i-gel: Anesth Analg. 2008 Απρ? 106 (4) :1137-9.
3. Gatward JJ, Thomas MJC, JP Nolan, Cook TM: Επίδραση των θωρακικές συμπιέσεις για το χρόνο που απαιτείται για την εισαγωγή συσκευών αεραγωγού σε ένα ανδρείκελο: Br J Anaesth. 2008 Mar? 100 (3) :351-6
4. Gabbott DA, Beringer R: Το i-gel αεραγωγών υπεργλωττιδική: Ένας πιθανός ρόλος για ανάνηψη: Αναζωογόνησης. 2007 Απρ? 73 (1) :161-2.
5. Soar J: Το i-gel αεραγωγών υπεργλωττιδική και ανάνηψη - κάποιες αρχικές σκέψεις: Αναζωογόνησης. 2007 Ιούλιος? 74 (1): 197.
6. Ηνωμένο Βασίλειο Συμβούλιο Αναζωογόνησης Σύνθετη Ζωή Οδηγός υποστήριξης (5η έκδοση). Αναθεωρημένο Ιουνίου 2008.
7. Bamgbade ΟΑ, Macnab WR, Khalaf WM: Αξιολόγηση του i-gel αεραγωγών σε 300 ασθενείς. Eur J εδίΐιεδίοΐ. 2008 Οκτ? 25 (10) :865-6.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου